Only the good Stuff’d

We gebruiken uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Lekker op het oog, heerlijk op de tong. Stuff’d zijn de beste kroketten van België en de reden is simpel: we bereiden ze met pure ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

Smaak- of kleurstoffen komen er niet aan te pas. Kaas is premium kaas. Garnalen zijn MSC gecertificeerd en garanderen een duurzame visvangst. Volle melk en roomboter verkiezen we boven poeders en margarines. Die puurheid en eerlijkheid zijn ons succesrecept.

We zijn vakmensen die de bereiding in eigen handen nemen

Velen beweren dat ze hun kroketten volledig artisanaal maken. Wij doen het ook effectief. Van de korst tot de vulling, elke stap van de bereiding nemen we zelf in handen. Dat mag je trouwens letterlijk nemen: elke kroket gaat door onze eigen vingers en wordt handmatig gepaneerd.

We verbinden

traditie met ambitie

Stuff’d staat voor een nieuwe generatie ambachtsmensen met een passie voor traditie én een wijde blik op de wereld. We gebruiken authentieke recepten en tillen ze naar een hoger niveau. Die culinaire creativiteit zit erin gebakken en krijg je er nooit meer uit.

We zijn er voor iedereen met smaak

Wie denkt aan kaaskroketten, zegt Stuff’d. De naam ligt op ieders lippen. Omdat Stuff’d er voor iedereen is: horeca, traiteur, slagerij, viswinkel én de fijnproevers thuis. Van garnaal- tot kaaskroket en nog zoveel meer. In ons assortiment vind je de klassieke smaken, maar we verrassen ook constant met nieuwigheden. Bovendien zijn onze kroketten zowel vers als diepgevroren te verkrijgen.